Netherlands

Persoonlijke lening

Wilt u geld lenen voor een grote aankoop? En vooraf weten hoeveel u per maand betaalt aan rente en aflossing? Dan biedt een persoonlijke lening uitkomst. De looptijd, de rente als het maandbedrag staan voor de gehele looptijd van de lening vast. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent.

Persoonlijke lening geschikt voor meerdere doeleinden

Met een persoonlijke lening is het mogelijk om een bedrag te lenen voor een eenmalige uitgave. Zoals bijvoorbeeld een auto of verbouwing aan uw huis. Het is ook mogelijk om uw bestaande lening(en) samen te voegen of over te sluiten tegen een lagere rente. Bij de meeste aanbieders kunt u tegenwoordig ook boetevrij inlossen.

Looptijd van een persoonlijke lening

Voor een persoonlijke lening is in principe elke gewenste looptijd mogelijk indien deze tussen 12 maanden en 180 maanden ligt. Het is verstandig om de maximale looptijd van de lening af te stemmen op het doel van uw lening. Zo voorkomt u dat uw lening doorloopt terwijl de economische levensduur van het aangeschafte product al voorbij is.

Hoeveel kan ik lenen?

Uw maximale leenbedrag wordt bepaald door uw persoonlijke leef-, woon- en werksituatie. Op basis van uw gegevens kunnen wij berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen zodat u een verantwoorde lening afsluit. U kunt alleen geld lenen als u voldoende inkomsten heeft om de maandelijkse kosten aan rente en aflossing te betalen.

Hoe vraag ik een persoonlijke lening aan?

Een lening aanvragen doet u bij Nederlands Krediet Collectief helemaal online. Via onze website berekent u eenvoudig hoeveel u kunt lenen en wat dat per maand kost. Afhankelijk van het leenbedrag en de gewenste looptijd, kunt u kiezen uit drie verschillende leningen: Doorlopend krediet, Persoonlijke lening en Hybride krediet. Kies de lening die bij u past en vraag online een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u vragen?

De meeste antwoorden op uw vragen kunt u vinden in onze kennisbank. Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord op onze website, of wilt u graag uw mogelijkheden met één van onze specialisten doornemen? Neem dan per e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons team staat online 7 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *